Kimlik doğrulaması gerekiyor

Sizlere daha güvenli bir ortam sunabilmek için dwgindir.com’da bir takım güvenlik önlemleri kullanmaktayız.

Bu önlemlerden biri olan kimlik doğrulaması zararlı bot’ları,otomatik olarak oluşturulabilecek sahte hesapları engellemek için kullanılmaktadır.

Eski ve yeni tüm üyelerin sisteme giriş yaparken onaylaması gereken kimlik doğrulaması şu şekilde yapılmaktadır;

“Kimlik doğrulaması gerekiyor” başlığı ile açılan yeni pencerede sorulan kullanıcı adı ve şifre,üyelerin kullanıcı adı ve şifreleri değildir. Bu pencerede yapılması gereken doğrulama,yukarıdaki örnek resimde de gösterildiği gibi;

-Kullanıcı Adı kutucuğuna tırnak işaretleri olmadan “username” yazılması

-Şifre kutucuğuna ise basit bir işlem ile sorulan sorunun cevabını rakam olarak örneğin “6” rakamı yazılarak kimlik doğrulamasının yapılmasıdır.

Kimlik doğrulaması her kullanıcı için sadece bir defa yapılmaktadır.Ancak şu gibi durumlarda; kullandığınız internet tarayıcınızın çerezlerini temizlediğinizde veya başka bir bilgisayardan dwgindir.com’a üye girişi yapmak istediğinizde kimlik doğrulama işlemini aynı şekilde yeniden doğrulamanız gerekir.

YENİ KULLANICI KAYDI (ÜYE OLMA)

Kimlik doğrulaması yapıldıktan sonra otomatik olarak yönlendirileceğiniz üye olma paneline dwgindir.com’da kullanmak istediğiniz kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girerek kayıt işleminizi tamamlayınız.

Girmiş olduğunuz e-posta adresinize otomatik olarak yollanacak benzersiz şifreniz ve seçmiş olduğunuz kullanıcı adınız ile artık üye girişi yapabilirsiniz.

Siteye giriş yaptıktan sonra üye profilinizden kendinize özel yeni bir şifre oluşturabilir ve ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz.

Şifre mailleri bazı durumlarda gelen kutunuza düşmeyebilir. Bu yüzden lütfen posta kutunuzun “gereksiz” veya “spam” kutusunu da kontrol ediniz.

Bu yazı www.dwgindir.com tarafından hazırlanmıştır.Lütfen sayfayı kaynak göstermeden paylaşmayınız.

Bir önceki yazımız Belediye hizmet binası ihtiyaç programı hakkında bilgiler vermektedir.

Dosya ile ilgili soru veya yorumlarınızı buraya yazabilirsiniz.